Home

Home

A DREAM!

Vorbesc despre VISUL acela care incepe in fiecare dimineata cand deschizi ochii, te invaluie in magia lui si te face sa zambesti, sa crezi in tine, sa-ti iei rochia potrivita si sa-ti incepi ziua. E visul acela pentru care prinzi brusc aripi, tragi aer in piept si-l faci sa devina povestea ta.

A STORY!

Fiecare poveste incepe cu a fost odata…ideea e sa se termine cu happy-end! Fii increzatoare, deseneaza linii, foloseste culori, savureaza arome, asociaza parfumuri cu amintiri dragi sufletului tau, calatoreste, intalneste oameni frumosi, asculta povesti… apoi opreste-te o secunda si incepe sa o desenezi pe a ta! Va fi cea mai frumoasa!

A MUSE!

Femeile trebuie sa se exprime prin hainele pe care le poarta, sa mixeze culori, texturi, vise si sa traiasca frumos, sa-si dea jos mastile si sa fie ELE, sa descopere muza din interiorul lor si sa-si scrie povestea vietii fara inhibitii. Visatoare dar puternice, dornice de aventura dar cu picioarele pe pamant, senzuale dar hotarate, fermecatoare, misterioase si pline de viata, femeile nu au nevoie decat de 2 accesorii: un zambat larg si o tolba plina cu vise.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.